NFP-seminar

19. og 20. oktober er det igjen klart for NFP-seminar! I år vil seminaret bli avholdt i Bodø på hotell Ramsalt. Vi har kapret to av de beste foredragsholderne innen hvert sitt fagfelt og vi gleder oss allerede til to lærerike og spennende dager.

Program

Påmelding

Bli medlem

Torsdag 19. oktober:

Heming Olsen-Bergem

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin og president i NTF 

«Hva er det der på tunga? Om slimhinneforandringer i munnen – Hvordan vurderer vi det? Hvordan behandler vi det? Hvordan kommuniserer vi det slik at pasienten forstår?»

Vi er så heldige å få vår kjære president og oralkirurg Heming Olsen-Bergem på høstens seminar. Vi er gode på tenner, men hva med alt rundt? Heming skal lære oss mer om hva vi bør se etter i munnhulen hos barn og ikke minst hvordan vi skal snakke med pasientene om det vi ser. 

Fredag 20. oktober

Ruth Santamaria Sanchez

Professor og spesialist i pedodonti, Colombia/Tyskland

«Minimally invasive dentistry – From growing evidence to ready-to-use techniques in daily pediatric dentistry practice»

Professsor Sanchez er en av Europas fremste forelesere innen karies, og vi er utrolig fornøyde med å ha fått henne til årets seminar!

Nyere behandlingsstrategi ved karies baserer seg på minimalinvasiv tannbehandling (MID). MID beveger seg vekk fra «drill and fill» som kariesstrategi og mot en helhetlig tankegang med vevsbesparende teknikker. Individuell risikovurdering for karies er et sentralt element for å kunne innføre tidlige tiltak som vil påvirke eller hindre videre sykdomsutvikling. Professsor Sanchez vil gi oss oppdatert kunnskap om MID som er nyttig for hele tannhelseteamet og vil lære bort teknikker man kan ta med seg tilbake til kontoret.